Adernats

La Vinícola de Nulles, amb la Catedral del Vi d’emblema, és la història de l’esforç d’un poble per tirar endavant un somni. Un anhel d’esperança que resulta gairebé impossible després de la gran desolació que causa la plaga de la fil·loxera.

Són principis de 1900, i després de centenars d’anys amb plantacions i elaboracions vinícoles familiars, els habitants de Nulles decideixen unir els seus recursos i coneixements per crear el sindicat de Sant Isidre i aixecar el celler del poble, la Catedral del Vi de Nulles. Aquesta unió, es materialitza el 1917, essent la collita del 1920 la primera en omplir els nous dipòsits del celler modernista.

Els avis estimaven la terra, i a dia d’avui, recollim els fruits d’aquella generació. La major part de les 400 hectàrees pròpies de vinya, repartides entre els gairebé 100 socis de la Vinícola, encara estan plantades en vas, fet que propícia poder-ne extreure la millor qualitat, més quan parlem de vinyes velles de més de 80 anys.

Tots aquests factors fan possible l’inici de l’embotellat a Nulles, el 1987 neix Adernats, la marca que portarà el reconeixement a Nulles i a les generacions de viticultors que ho han fet possible. Adernats, nom que prové del conjunt de terres més proper al celler, es manté 25 anys després com la marca de vins i caves referència a Tarragona amb més de 17 productes embotellats.

Ver como Parrilla Lista

3 artículos

por página
Fijar Dirección Descendente
 1. Adernats Brut ReservaAdernats Brut Reserva

  Adernats Brut Reserva

  Brut, Adernats
  Valoración:
  87%
  7,95 €
 2. Adernats Brut Nature ReservaAdernats Brut Nature Reserva

  Adernats Brut Nature Reserva

  Brut Nature, Adernats
  Valoración:
  80%
 3. Adernats Rosado Brut ReservaAdernats Rosado Brut Reserva

  Adernats Rosado Brut Reserva

  Brut, Adernats
Ver como Parrilla Lista

3 artículos

por página
Fijar Dirección Descendente